Verslag 2018

21-5-18

We hebben het gehaald! Team 164 Kinderoncologie voor Kanjers heeft 532 KM afgelegd van Parijs naar Rotterdam. Ons motto was dit keer met recht 'opgeven is geen optie'. We hebben wat uitdagingen gehad (busjes die niet goed reden of waarvan de deur loskwam uit zijn rails, loper die uitviel, fietser die na bijna 3 etappes niet meer verder kon vanwege blessure) maar wát een team hebben we! We vonden overal een oplossing voor en iedereen zette een extra beentje bij. Wat mogen we trots zijn op deze kanjers die het weer volbracht hebben!

Nu hard werken om het totaal bedrag van de opbrengst in kaart te brengen en de sponsoren te bedanken maar ik zeg.... volgend jaar weer!

 

Ook iedereen bedankt die onwijs met ons meeleefde en ons volgde via de website en andere social media kanalen. we voelden ons erg gesteund en natuurlijk de doorkomsten en de mensen langs de kant...hartverwarmend. 

 

 

 

 

 

1-5-18

 

 

De starttijd is bekend!! Ons avontuur gaat op 19 mei om 17:42 beginnen en hopelijk tot ziens op de Binnenrotte in Rotterdam (ik denk alleen niet dat wij de prognose finishtijd van 13:56 gaan halen, maar dan ben je in ieder geval op tijd)

 

 

 

 

 

60 uur LIVE uitzending voor goede doelen.

Komend pinksterweekend gaan 7000 Roparunners van start in Parijs of Hamburg. Al lopend en fietsend zet iedereen zich in om de eindstreep te halen in Rotterdam. 

Dit jaar verzorgt het videoteam van Stichting Roparun een 60 uur durende LIVE-uitzending op YouTube, met maar liefst 8 livestreams. Alle teams op beide routes zijn te zien en te volgen tot en met de finish in Rotterdam! Familie en vrienden kunnen jullie teamprestaties dus LIVE volgen.
Dag én nacht ! 

De LIVE uitzending begint op zaterdagmorgen om 09:00 uur en eindigt op maandag 2e pinksterdag omstreeks 19:00 uur.

22-4-18

 

19 t/m 21 mei zal de Roparun 2018 plaatsvinden, een estafetteloop met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Dit jaar zullen maar liefst 345 teams deze sportieve uitdaging aangaan en Kamera Express mag zich hoofdsponsor noemen van team 164: Kinderoncologie voor Kanjers. En zij zullen ons team volgen gedurende de voorbereidingen, tijdens de loop en de finish.

 

Check: https://www.kamera-express.nl/roparun-team-164

20-4-18

  

Vrijdagochtend 20 april hebben de leerlingen van basisschool De Parel zich ingezet voor de zorg van kinderen met kanker. Afgelopen weken hebben de kinderen van De Parel geld opgehaald voor team 164 Kinderoncologie voor Kanjers en afgelopen vrijdag tussen de 1 en 3 km gerend en zich in het zweet gewerkt voor het goede doel! Team 164 is mega trots en dankbaar voor deze leerlingen. Het was een prachtig evenement en zelfs de Roparun vogel wilde dit natuurlijk niet missen!

5-4-18

 

 

En nog een sponsor, wat zijn we dankbaar dat ook deze sponsor net als vorig jaar ons weer wilt sponsoren. Ook dit keer vervoer gerelateerd, want onze sponsor is niemand minder dan Arval.

 

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. 

 

Voor meer informatie, zie de website.

5-4-18

 

Wederom zal Aannemersbedrijf Van Alphen BV uit Hoogvliet onze vrachtwagen sponsoren die mee gaat tijdens de Roparun.

Onze chauffeur Ed (die werkzaam is bij Van Alphen) zal de vrachtwagen weer ombouwen tot een ware 'winkel van Ed'.

Stellingen worden gebouwd zodat iedereen zijn spullen in kratjes netjes kan wegzetten. Haken aan de muur worden gebruikt en een heus campingtoilet voor de hoogste nood is aanwezig.

 

Wie is Van Alphen BV?

Van Alphen is in ruim 80 jaar uitgegroeid tot een modern, allround bouwbedrijf. De mentaliteit van de oude stempel is echter nog dagelijks goed te herkennen in alles wat we doen. Liefde voor het vak. Liefde voor het gebruik van kwalitatieve

materialen. We willen graag mooie dingen maken, en alle dingen mooi maken. Tegelijkertijd zijn we nuchter en pragmatisch. Hebben oog voor de wens van de opdrachtgever. Voelen ons nergens te goed voor en zijn altijd persoonlijk betrokken.

 

29-3-18

 

En nog een sponsor: Groundwater Technology!!!

Onze dank is wederom groot en wij zullen ons voor de 200% inzetten tijdens de Roparun.

 

 

 

De missie van Groundwater Technology is:

Uw bodemsanering is onze uitdaging!

Complexe verontreinigingen zijn onze specialiteit.

We bedenken, ontwerpen en realiseren uw in situ bodemsanering, zonder te graven. Vooral voor de complexe gevallen staan we graag voor u klaar. Vanaf het beginstadium in het adviestraject tot het eindresultaat van de bodemsanering zijn wij uw partner.

We realiseren de beste totaaloplossingen voor complexe bodemproblemen en dragen hiermee duurzaam bij aan het milieu terwijl u als klant er geen omkijken aan heeft.

Wij kiezen altijd de meest geschikte saneringstechnieken zodat uw bedrijfsvoering er geen last van heeft.

28-3-18

 

De sponsoren blijven binnenstromen naarmate de Roparun dichterbij komt. Bakkerij Voordijk gaat ons voorzien van heerlijke verse broodjes om het hele weekend van te kunnen smullen. 
We zijn heel blij met deze toevoeging! Bedankt!

 

 

22-3-18

 

 

Wat hebben we weer een prachtige sponsor erbij, namelijk de HEMA Overschie. Onze catering-dame Lisette heeft dit allemaal geregeld met Robert Bastiaan de bedrijfsleider van de HEMA in Overschie.

We krijgen allerlei non-food artikelen die we hard nodig hebben tijdens de run (denk aan lepeltjes, vaatdoekjes, theedoeken, bekers) maar ook heerlijke winegums én zakjes chips.

 

Super bedankt !!!

 

 

10-3-18

 

Een nieuwe sponsor om je vingers bij af te likken!

 

Heel hartelijk dank aan Foodfocus voor de mooie korting op de paaseitjes! Door de verkoop hiervan kunnen wij een mooi sponsorbedrag voor de Roparun bij elkaar krijgen!!
Mensen, verkoop is gestart: 3 euro voor 200 gram heerlijke chocolade paaseitjes.

 

04-03-18

 

De sneeuw is nog niet weg of het team kreeg al weer de loop-kriebels. De schoenen gingen daarom meteen weer aan, navigatie mee en.. de nieuwe shirts!!
Deze zondag zijn we met een groot gedeelte van ons team afgereisd naar Klaaswaal om een eerste oefen-run te lopen naar Bergschenhoek en iedereen kon naderhand smullen van de catering. 

We hadden super veel geluk met het frisse maar zonnige en droge weer en zoals het nu ging, wordt de échte Roparun een eitje! 

 

28-2-18

 

Een nieuwe sponsor die ons team een warm hart toedraagt! Namelijk de RoFaFoundation

Voor meer informatie zie de website van de RoFa Foundation.

 

 

 

De Stichting RoFa Foundation is een initiatief van de RoFa Stichting, opgericht in 2011.

RoFa staat voor Rook Familie, bestaande uit de 2 families – H. Rook en G. Rook.

Vanuit de beide families ontstond de wens om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen; dit resulteerde in de Stichting RoFa Foundation.

 

Jongeren/kinderen zijn de toekomst! De stichting RoFa Foundation wil een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jongeren/kinderen, zodat er een mooie toekomst voor hen is weggelegd.

 

 

Heel hartelijk dank!

 

18-2-18

 

 

Met trots mogen wij bekend maken dat Kamera-express onze hoofdsponsor is! Zij dragen ons doel een warm hart toe en zijn dan zelf ook lekker actief bezig om ons team en de Roparun in de spotlight te zetten. Voor hun website klik hier.

 

 

10-2-18

 

Wow.... wat een teambijeenkomst afgelopen zaterdag in Rotterdam.

 

De Roparun schenkt Prinses Máxima Centrum kinderoncologisch centrum 2 miljoen euro voor het realiseren van zogenoemde ABO-ruimte (ruimtes bedoeld voor Afleiden, Bewegen en Ontmoeten).

 

Dit is toch waar wij als team compleet voor staan en ons voor inzetten, dus wij zijn dan ook ontzettend trots dat de Roparun zo'n groot bedrag doneert aan het PMC!

 

Daarnaast blijkt ons team 164 Kinderoncologie voor Kanjers ook nog eens op alle promotie materialen van de Roparun 2018 te staan :)

 

We zitten in een lekkere flow, dus alleen maar goed nieuws te melden eigenlijk.

- We zijn druk bezig met de shirtsponsoring en het laten bedrukken van de nieuwe shirtjes.

- Er komt een paasei-verkoop aan....

- We hebben een hoofdsponsor....die zich zeer binnenkort bekend maakt....

- En we hebben bíjna (4 maart) onze oefenrun gepland staan!!

 

Oftwel, we zijn lekker druk, maar we hebben er weer onwijs veel zin in.

Voor meer informatie ga naar: www.oudkerk.com of bezoek de Facebook pagina

 

 1-2-18

 

En wederom hebben we een mooie shirtsponsor! We zijn ontzettend dankbaar dat Oudkerk BV ons sponsort! Veel dank!!

 

Oudkerk BV is een internationaal logistiek expert vanuit Rotterdam. 

"Logistic experts with personal commitment

The international ports have many shipbrokers. They all ensure that vessels and goods entering and leaving through these important gateways do so smoothly. Oudkerk knows the “custom of port” better than any other and over the years has built up a wide experience and knowledge in the agency. Many owners and charterers entrusted their vessels and cargo to our specialists."

 

Voor meer informatie ga naar: www.oudkerk.com of bezoek de Facebook pagina

 

26-1-18

 

We zijn trots dat Koudijs Performance Improvement ons sponsort!

Veel dank!!

 

Koudijs Performance Improvement is opgericht vanuit de passie om ondernemingen te stimuleren en te begeleiden bij het verbeteren van bedrijfsprestaties. Effectiever, efficiënter en wendbaarder samenwerken om bedrijfsprocessen te verbeteren en de concurrent een stap voor te kunnen blijven.

  

Voor meer informatie ga naar:

http://www.kpi-improvement.nl

 

 

 

23-1-18

 

We zijn trots dat Loke BV ons sponsort!

Veel dank!!

 

Loke is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van complete betoncentrales. Wij hebben alles onder één dak en beschikken over ervaren vakmensen op het gebied van ontwerp, productie, montage en onderhoud. Onze doelstelling: het leveren van zo efficiënt en productief mogelijke betoncentrales.

 

Voor meer informatie ga naar:

www.loke.nl of  ga naar hun Facebook pagina 

 

 

 

17-1-18

We zijn nu een half jaar verder, maar Team 164 Kinderoncologie voor Kanjers heeft niet stil gezeten!!

Maar wat hebben we dan gedaan?

  • Vernieuwd team met enthousiaste en gemotiveerde mensen
  • Ons ingeschreven voor Roparun 2018 (19-21 mei)!
  • Pepernoten verkoop actie (heeft €1400,- opgebracht)
  • Vergaderingen gehouden
  • Sponsoren gezocht (en gevonden! binnenkort meer nieuws)

We hebben er weer super veel zin en .... nog maar 121 dagen

 

 

10-12-17

Soms zit het wel eens tegen....

10 december 2017 was een datum die veel van onze lopers in hun agenda hadden staan als mooie voorbereiding op de Roparun.

 

Maar helaas waren de weergoden iets minder goed gezind en de Bruggenloop 2017 werd 2 uur van te voren afgelast wegens sneeuw!

 

Maar de bikkels gingen toch lekker naar buiten en Stella heeft zelfs de Bruggenloop dan maar zélf gerend. Zonder medaille dan helaas na afloop.

 

29-11-17

In de maand november hebben we met Team 164 meerdere malen bij Kade80 gestaan voor de verkoop van pepernoten, wederom weer mogelijk gemaakt (tegen gereduceerde inkoopsprijs) door Snoek Bakkerijen uit Strijen.

 

Vorig jaar liepen we vaak tegen het feit aan dat veel mensen niets konden kopen aangezien zij tegenwoordig bijna geen cash meer bij zich hebben. Daarom hebben wij een mobiel pin-apparaat aangeschaft welke pinbetalingen mogelijk maakt binnen enkele seconde!.

 

Dit was een hele verbetering en in 3 dagen tijd (eigenlijk maar 7 uurtjes) zijn dit de cijfers:

 

39 dozen pepernoten, dit zijn dus 975 zakjes pepernoten !!!

 

Maar we hebben € 1400,- hiermee opgehaald.

 

Top iedereen!!

11-11-17

De eerste teambijeenkomst van de Roparun in het Nieuwe Luxor theater waar weer een  delegatie van mooie oranje shirts van Team 164 aanwezig was!

 

Belangrijke wijzigingen en updates zijn gegeven en de grootste wijziging is toch wel de finish locatie. Deze zal door werkzaamheden niet op de Coolsingel plaatsvinden in 2018, maar op de Binnenrotte!!

 

Verder wat wijzigingen op de route, maar jeetje wat hebben we er weer zin in!

Bereik ons hier

Stichting Kinderoncologie voor Kanjers

Bezoek- en postadres: Van Ostadeplein 19, 5151 SW Drunen

 

Uw persoonlijke gegevens worden beschermd volgens de richtlijnen van de AVG-wetgeving.

Stichting Kinderoncologie voor Kanjers werkt volgens een AVG Privacy Protocol en is op te vragen via ons emailadres.

 

Het rekeningnummer: IBAN: NL68 RABO 0311 8437 43

  

We proberen zo zichtbaar mogelijk te zijn, om zo veel mogelijk geld op te halen voor de RopaRun.

Mail: roparunteamkinderoncologie@gmail.com

Facebook: Kinderoncologie Voor Kanjers

 

We kunnen het niet alleen, dus deel deze website via onderstaande links op Social Media

IBAN NL68 RABO 0311 8437 43

KvK 66655005