Verslag 2019

27-6-2019

Bijna 3 weken geleden hebben we weer een prachtige editie van de Roparun volbracht. We begonnen vrijdag 7 juni met ons vertrek naar Parijs en hebben daar heerlijk gegeten bij Au Bureau. Een geweldige sfeer en een spontane collecteer actie resulteerde in een donatie van € 185,-! Met de eigenaar afgesproken dat we daar volgend jaar weer terugkomen.

Na een prima nacht in een hotel in de buurt op zaterdag ochtend op weg naar het startterrein. Wat en sfeer is dit toch altijd, alle teams vol spanning. Klaar voor de komende dagen om te knallen. Waar iedereen een heel jaar naar toe gewerkt heeft is dan eindelijk zover.

Ons team begon om 11:48 aan de race en aan Rory de eer om te starten. Ploeg Oranje was als eerste onderweg. 

Vele ploegwissels volgden en ook vele mooie momenten tijdens doorkomsten.

Tijdens onze derde etappe was er op naam van ons team méér dan € 10.000 gedoneerd, wat een mijlpaal!

Dat gaf zoveel energie...tot aan de tweede nacht... toen vielen er twee lopers van één ploeg tijdelijk even uit. Maar ook deze editie werd dit weer heel mooi opgevangen door de andere lopers. Wat een teamwork!

Maandag bereikte we na wat extra uurtjes (door iets langere pauzes te nemen, maar ook door miscommunicaties met wissels) keurig op tijd de Binnerotte in Rotterdam. 

 

Morgen wordt de eindstand bekend gemaakt tijdens het slotfeest van de Roparun en dan zullen we ons eigen bedrag ook bekend hier en op social media. Een groot deel van ons team is hier uiteraard ook weer bij aanwezig, maar doneren kan nog steeds :)

Doneer via www.roparun.nl/doneren en selecteer team 164 kinderoncologie voor kanjers en eventueel een van de teamleden! 🧡

 

De voorbereidingen voor 2020 zijn alvast begonnen, dus we gaan gewoon door.

Voor nu (dit jaar) wederom bedankt voor alle hartverwarmende reacties en support niet alleen in de aanloop naar, maar ook zeker tijdens de Roparun. Dit wordt zeer gewaardeerd.!

 

Liefs,

 

Team 164 Kinderoncologie voor Kanjers

7-6-2019
De verse broodjes opgehaald voor tijdens de Roparun. Bedankt Bakkerij Voordijk!!!

6-6-19

 

Team 164 gaat morgen op weg naar Parijs, dus vandaag iedereen druk met de voorbereidingen!! 
De vrachtwagen namens @vanalphen bv en de stellingen ingebouwd door @ed
De camper is ready en zelfs al de stickers geplakt.
De busjes zijn opgehaald, de route is klaar op alle apparaten. En iedereen is aan het inpakken.

We hebben er zin in!! 

6-6-19

 

Vandaag hebben we de maaltijden (volledig verzorgd door Hutten) opgehaald. Wat een toppers en wat dankbaar zijn we dat we namens Hutten goed gevulde buikjes hebben!

 

1-6-19

 

 

We hebben een heerlijke donatie mogen ontvangen van Heavens Food.
Rond de 200 stuks lekkernijen uit eigen keuken. Oreo fudge, bastogne fudge, brownies, chocolade pinda rotsjes, kokosmacronen met chocolade enz enz enz.
Voor deze lekkernijen en ook taarten en high tea's en veel meer, neem gerust een kijkje op heavensfood.nl en like de Facebook pagina Heavens Food!

Dankjewel Brenda Dijkshoorn,, dat wordt smullen!! 

 

22-5-19

 

Voor de 3e keer op rij zal Aannemersbedrijf Van Alphen BV uit Hoogvliet onze vrachtwagen sponsoren die mee gaat tijdens de Roparun.

 

Onze chauffeur Ed (die werkzaam is bij Van Alphen) zal de vrachtwagen weer ombouwen tot een ware 'winkel van Ed'.

Stellingen worden gebouwd zodat iedereen zijn spullen in kratjes netjes kan wegzetten. Haken aan de muur worden gebruikt en een heus campingtoilet voor de hoogste nood is aanwezig.

 

Wie is Van Alphen BV?

Van Alphen is in ruim 80 jaar uitgegroeid tot een modern, allround bouwbedrijf. De mentaliteit van de oude stempel is echter nog dagelijks goed te herkennen in alles wat we doen. Liefde voor het vak. Liefde voor het gebruik van kwalitatieve

materialen. We willen graag mooie dingen maken, en alle dingen mooi maken. Tegelijkertijd zijn we nuchter en pragmatisch. Hebben oog voor de wens van de opdrachtgever. Voelen ons nergens te goed voor en zijn altijd persoonlijk betrokken.

 

15-5-19

Trots zijn we ook wéér met Groundwater Technology als sponsor die niet alleen een donatie doet, maar ook een mooie banner levert! 

Dank je wel!

 

 

 

 

Groundwater Technology ontwikkelt voor ieder bodemprobleem een oplossing op maat; Duurzaam, circulair en effectief.

Als het gaat om bodemverontreiniging die aangepakt moet worden: wij voeren saneringen uit zonder te graven. De sanering loopt terwijl het terrein gewoon gebruikt wordt.

Als het gaat om slappe, losse grond die verstevigd moet worden: wij laten bacteriën die van nature in de bodem zitten ter plekke cement maken.

De beste oplossingen bestaan uit slimme combinaties van verschillende technieken. Meer weten over onze duurzame aanpak?

www.gtbv.nl

 

2-5-19

Nóg een topsponsor mogen toevoegen aan onze al erg grote lijst met sponsoren. We zijn super blij met iedereen, maar in dit berichtje nog een speciale dank voor DPS, met name Erik (eigenaar) en Ronald (medewerker). 

Dankzij hen kunnen we nu gaan shinen met deze prachtige banners en cheques.

Heel erg bedankt DPS! (www.dps.nl)

En natuurlijk ook grote dank voor BO branding opportunities voor het ontwerpen van het design, trots op hoe professioneel we dit jaar onszelf kunnen promoten.

 

 

12-4-2019

Koningsspelen met sponsorloop voor ons team 164! Bedankt, leerkrachten en kinderen van CBS de Parel, voor jullie inzet en het mooie bedrag dat jullie opgehaald hebben!Wat was het weer een geweldige happening! En wat een kanjers zijn het toch bij CBS de Parel🤩🤩😃😃 

 

Iedereen ontzettend bedankt!

25-3-2019

Gister weer onze jaarlijkse oefenloop gedaan van Klaaswaal tot en met Bergschenhoek. En wat ging het goed! Als het minstens zo goed mag gaan op de RopaRun vliegen we straks in Rotterdam over de finish.
En weer lekker opvallend! Vindt u onze nieuwe shirts ook al zo mooi, geef dan een dikke like 👍

20-3-2019

We hebben al heel veel mooie donaties mogen ontvangen van zowel bedrijven als van vrienden en kennissen. Heel veel dank daarvoor !

Waaronder ook die van de Minderbroeders Kapucijnen uit Tilburg die wederom ons team weer steunen daar waar zij kunnen!

19-3-2019

We hebben heerlijke paaseitjes die wij mogen verkopen en daarbij de winst kunnen doneren aan de Roparun!

Mogelijk gemaakt door De Bakkerij!

 

DeBakkerij.com is een webshop met verschillende echte traditionele producten zoals oliebollen, kerststollen en appelbeignets. Vanuit het midden van het land werken wij samen met een gerenomeerde bakkerij om in het hele land de beste kwaliteit bakkers producten te leveren.

20-02-2019

Wederom dankbaar voor weer een prachtige donatie van Sysmex, zo bijzonder om te zien dat bedrijven belangeloos donaties geven en zo het prachtige doel van de Roparun voor mensen met kanker steunen.

 

Sysmex is een producent en leverancier van diagnostische laboratorium systemen, reagentia en informaticaoplossingen. Wereldwijd heeft Sysmex ongeveer 9000 werknemers.

Naast de Sysmex producten, vooral gebruikt in de gezondheidszorg, verdelen we ook exclusief andere hightech analyse producten voor zeer uiteenlopende toepassingen.

 

We hechten veel belang aan duurzame partnerships met onze klanten en leveranciers. Sysmex klanten zijn onder andere:

  • - Medische laboratoria
  • - Universiteiten en onderzoekinstellingen 
  • - In-line en off-line procesanalyse voor de industrie
  • - Experts en veiligheidsverantwoordelijken
  • Voor meer informatie: https://www.sysmex.nl/

19-02-2019

Roparunteam164 Kinderoncologie voor Kanjers is wederom ontzettend dankbaar voor weer een geweldig mooie donatie die we mochten ontvangen:
deze keer van Jansen Huybregts: actief in onderhoud en renovatie van vastgoed.
Betrokken en vakbekwame mensen met een probleemoplossend vermogen die graag voor u klaar staan.
Zie voor meer informatie: https://www.jansen-huybregts.nl

08-02-2019

We zijn ontzettend dankbaar en blij met de geweldige bijdrage van Containerships:
Een expert in full service logistics.
Containerships beschikt over een uitgebreide vloot van eigen schepen, trucks en containers en is een betrouwbare partner met een hoog service level en individuele focus.

Zie voor meer info: http://www.containershipsgroup.com

02-02-2019

Vanochtend een hele gezellige en leerzame teambijeenkomst bijgewoond met een groot deel van ons team in het Luxor theater. We hebben nu al heel veel zin in de run!

 

29-12-2018

Vandaag heeft ons team zich volledig in het zweet gewerkt voor het goede doel d.m.v. een erg pittige body attack. Deze hebben we mogen volgen bij GetProLife. En ondanks dat onze spieren het hier nog niet zo mee eens zijn, gaat er zeker nog een nieuwe editie aankomen. Nu al een mooi bedrag mogen ontvangen. Heel erg bedankt Fitness Paradise dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt.

 

15-01-2019

Voor het tweede jaar heeft Oudkerk BV  ons gesponsord! Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee!

 

Oudkerk BV is een internationaal logistiek expert vanuit Rotterdam.

 

Voor meer informatie ga naar: www.oudkerk.com of bezoek de Facebook Oudkerk B.V. pagina

07-12-2018

Hierbij het bericht van onze geweldige hoofdsponsor:

Trots kan ik zeggen dat Koudijs Performance Improvement, interim management & advies dit jaar hoofdsponsor is van team 164.
En nog trotser om voor het tweede jaar als loper onderdeel uit te maken van dit fantastische team.
Met z’n allen ambities omzetten in actie. Geld inzamelen, trainen, elkaar helpen de finish te bereiken. Niet opgeven maar doorgaan. Om uiteindelijk een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan stichting R...oparun.
Dat is toch een mooie ambitie!

Koudijs Performance Improvement - interim management & advies.
Meer inzicht in uw bedrijfsresultaten en focus op (digitale) procesverbeteringen.
Uw organisatieambities omzetten in actie!

www.kpi-improvement.nl

Bereik ons hier

Stichting Kinderoncologie voor Kanjers

Bezoek- en postadres: Van Ostadeplein 19, 5151 SW Drunen

 

Uw persoonlijke gegevens worden beschermd volgens de richtlijnen van de AVG-wetgeving.

Stichting Kinderoncologie voor Kanjers werkt volgens een AVG Privacy Protocol en is op te vragen via ons emailadres.

 

Het rekeningnummer: IBAN: NL68 RABO 0311 8437 43

  

We proberen zo zichtbaar mogelijk te zijn, om zo veel mogelijk geld op te halen voor de RopaRun.

Mail: roparunteamkinderoncologie@gmail.com

Facebook: Kinderoncologie Voor Kanjers

 

We kunnen het niet alleen, dus deel deze website via onderstaande links op Social Media

IBAN NL68 RABO 0311 8437 43

KvK 66655005