Nieuws

08-02-2020

Vandaag de tweede teambijeenkomst van de Roparun gehad en voor ons team dus de eerste in de nieuwe locatie De Doelen. We hebben weer veel gehoord, belangrijkste voor ons was dat de route Frankrijk weinig wijzigingen zou bevatten. Startterrein is ondanks eerdere berichtgeving tóch hetzelfde gebleven. En bij de finish is enkel de fietsenstalling en de tijdsregistratie (laatste checkpoint) gewijzigd.

Op de route van Bremen (Oldenburg) daar zijn heel veel wijzigingen geweest doordat dit eerst vanuit Hamburg was. Nu is de route veel meer door Nederland en hebben mensen van de organisatie er weer veel werk ingestoken om dit voor elkaar te krijgen! Fantastisch! Wie weet doen wij volgend jaar wel een keer deze route.

Zelf hebben we ook weer veel energie gekregen van de vibe die er hangt op zo’n team bijeenkomst. Je ziet de doelen waar we voor rennen. Een terugkoppeling over de koppelbedden (het speerpunt van de roparun van 2019). Waar de Roparun toen 500 bedden heeft geleverd. En nu maakte ze bekend dat zij nog eens 200 bedden erbij doen!

Ook Bedtime stories werd onder de aandacht gebracht. Een mooie manier voor zowel kinderen, volwassenen en ouderen om even níet patient te hoeven zijn en zich even kunnen wanen in een andere wereld. Dit prachtige initiatief zal aan de hand van een kist vol attributen en boeken mensen/kinderen verhalen vertellen en in gesprek gaan over herinneren. Dit prachtige doel wilt eigenlijk in elk ziekenhuis 1x per week langs kunnen om de patiënten te bezoeken.

Aansluitend is ons eigen team naar het Erasmus MC gegaan voor een vergadering. Voortgang bespreken en komende acties finetunen. Heel belangrijk want er komen weer leuke dingen aan!

17-01-2020

In de Keulse Pot is een eetgelegenheid in het centrum van Ouddorp. Op 17 januari 2020 was het restaurant open voor ons sponsordiner. We serveerden die avond een 3 gangen keuzemenu met de leden van ons team. Onze Team Captain stond in de afwas. Gelukkig stond wel het vaste team van de Keulse Pot in de keuken waardoor het eten zoals gewoonlijk heerlijk heeft gesmaakt. Ook was er die avond mogelijkheid om loten te kopen. De prijzen van deze loten zijn mede mogelijk gemaakt door de volgende ondernemers uit Ouddorp: Dingenliefde2 WearJorbeau Breien en HakenLa Duquesa – accessoires aan zeevan Heest Relatiegeschenken’t Doosje van Lobs, At c fashion Boutique en 4 Total Beauty

 

Deze avond hebben meer dan 800 euro opgehaald. Bedankt alle sponsoren en gasten voor deze fantastische avond!

05-12-2019

18-11-2019

Zoals aangekondigd op het intranet, stonden we om 10:00 uur klaar om de pepernoten in het Maxima centrum te verkopen. Flyers opgehangen, pinautomaat standby, want zonder kan niet meer in deze tijd. Dan loop je teveel inkomsten mis. Alsof we op de markt stonden (wat mij niet vreemd is) klampte we iedere voorbijganger aan. De meesten reageerde enthousiast en kochten minstens 1 zak. Ook viel het mij op dat een heleboel medewerkers het intranet niet lezen en dus niet wisten dat we pepernoten verkopen voor het goede doel. Na deze conclusie ben ik met een stapel kaartjes in mijn oranje t shirt over mijn drukke jurk door het hele Maxima centrum gelopen. Ik heb iedereen die ik maar tegen kwam, verpleegkundigen, huishoudelijke dienst, logistiek, apothekers, apothekers assistenten, dokters en hun assistenten, technische dienst en facilitaire dienst aangesproken. Daarna kwamen er ook velen een zak halen. Ook vandaag heb ik nog een aantal collega's aangesproken en ben ik inmiddels los van mijn twee dozen die ik had ingekocht. Ik ben trots op onze opbrengst en inzet. Ik zie wel verbeterpunten, die ik graag mee neem naar de Pasen voor de verkoop van de paas eitjes. Fijn en leuk dat we dit kunnen doen.

 

08-10-2019

De eerste vergadering. Nieuwe acties zijn bedacht en de taken zijn verdeelt. We hebben er weer heel veel zin in.

Bereik ons hier

Stichting Kinderoncologie voor Kanjers

Bezoek- en postadres: Van Ostadeplein 19, 5151 SW Drunen

 

Uw persoonlijke gegevens worden beschermd volgens de richtlijnen van de AVG-wetgeving.

Stichting Kinderoncologie voor Kanjers werkt volgens een AVG Privacy Protocol en is op te vragen via ons emailadres.

 

Het rekeningnummer: IBAN: NL68 RABO 0311 8437 43

  

We proberen zo zichtbaar mogelijk te zijn, om zo veel mogelijk geld op te halen voor de RopaRun.

Mail: roparunteamkinderoncologie@gmail.com

Facebook: Kinderoncologie Voor Kanjers

 

We kunnen het niet alleen, dus deel deze website via onderstaande links op Social Media

IBAN NL68 RABO 0311 8437 43

KvK 66655005